Rittgasser és Müller Építő és Ablakgyártó Kft.

A Rittgasser és Müller Építő és Ablakgyártó Kft 1990-ben alakult. Egy családi vállalkozás melynek legfőbb célja a minőség , a megbízhatóság és a vevők maximális elégedettsége.

Az évek során szerzett tapasztalattal elért tekintély Európa szerte meghozta sikereit. Szinte megszámlálhatatlan helyen Magyarországon keresztül Németország, Ausztria, Ukrajna, Erdély, Horvátország, de még a távoli Nigéria lakói is elégedett vevőink közé tartoznak.

Hogyan lesz valakiből ablakgyártó??

Fő tevékenységi körünk mindig az építőipar volt. Mivel egyre nehezebb volt projektjeinkhez a minőségi nyílászárók  beszerezése  gondoltunk egy nagyot és bővítettük tevékenységi körünket. Baján a Szegedi úton található 1,5 hektáros telephelyünk üzemében folyik a gyártás.

Mi NEM a sarki fűszeresből alakultunk át!

Több műanyag profilt is kipróbálva végül letettük voksunkat az egyik legjobb mellett. 15 éve elkötelezettjei vagyunk a világ egyik vezető profil gyártó rendszerének a német REHAU profilnak. A gyártósorokon dolgozók szakmai képzése egy olaszországi üzemben történt. Valamint a Rehau cég által tartott kurzusok  keretein belül  folyamatos  fejlesztésen vesznek részt dolgozóink.