Miért a Rittgasser és Müller

Az emberek életük folyamán is szereznek rossz tapasztalatokat, míg a végén rátalál az igazira! Ez a műanyag ablakgyártás során sincs másképp. Több ablakprofilt kipróbálva a végén a legjobb győzött! A német minőségű műanyag REHAU profil minden téren bizonyított! Tartósság, értékállóság ,szigetelés, design, használati komfort, biztonság!

Miért minket válasszon?!

1. Tapasztalat

Cégünk 25 éve töretlenül az építőiparban dolgozik , mindig a maximumra törekedve ! Külföldi-belföldi referenciák magukért beszélnek

2. Megbízhatóság

1,5 hektáros területen elhelyezkedő gyártócsarnokok , reprezentatív bemutatóterem, irodaház várja meglévő és leendő vevőit. Ide MINDIG visszatérhetnek  25 éve itt voltunk, vagyunk és leszünk is! 

3.Gyorsaság

A Rehau központból folyamatosan rendelt árukészlet biztosítja a gyors gyártási folyamatot. Teljesen egyedi méretre gyártjuk a kedves vevőnek a terméket , ez NEM igényel többlet időt a gyártásban. A standard színek , formák gyártását akár pár nap alatt legyártjuk.

Esetlegesen többlet időt a legkülönlegesebb színek,formák kivitelezése igényelhet , de továbbra is a legfőbb cél a vevő álmai megvalósítása!!

4. Felmérés, gyártás, beépítés, garancia!

Segítség minden téren! Felmérjük, legyártjuk , beépítjük igény esetén és a garanciával is helyt állunk! Kevesen tudják, de a garanciát a gyártónál lehet legkönnyebben érvényesíteni és a gyártó tudja a legjobban orvosolni!

5. Helyi gazdaság fejlesztése

Magyarországi gyártóként , adózóként hozzájárulunk a Magyar gazdaság gyarapodásához. Megalakulásunk óta mindig fontos volt minél több ember  számára munkahelyet biztosítani. Kötelességünknek érezzük a helyi gazdaság fejlesztését , valamint a munkaerő piac fenntartását , javítását. Vásárlásával Ön is hozzájárul ehhez!